Főoldal > Interjúk
Folytatnunk kell a munkát Tatrangban

Három kérdés Kiss József RMDSZ-es polgármesterjelölthöz. Tatrang polgármestere nem szívesen beszél megvalósításairól, mert azt vallja: a község lakosai amúgy is tudják, látják mi minden történt az elmúlt években Háromfaluban. Rövid számvetésre kértük fel az alábbi beszélgetésben az újabb mandátumért induló RMDSZ-es településvezetőt.

 


Közbiztonságot és munkahelyeket teremteni Alsórákoson

Három kérdés EPUREANU JÁNOS polgármester-jelölthöz

Fiatal polgármesterjelöltje van Alsórákoson az RMDSZ-nek Epureanu János vállalkozó személyében, aki a munkahelyteremtést és a közbiztonság megerősítését tekinti a község fejlődése legfontosabb feltételének.


 


"Erdélyért dolgozni kell”

Rövidített változatban közöljük az Erdély TV Többszemközt című műsorában elhangzó interjúkat. A mai interjúalany Kovács Péter, az RMDSZ főtitkára.


Bemutatkozik az RMDSZ polgármester-jelöltje, Cseke Attila
Bemutatkozik az RMDSZ polgármester-jelöltje, Cseke Attila

"Egészséges Nagyváradért" címet viseli Cseke Attila, az RMDSZ polgármester-jelöltjének programja. A jelenleg szenátorként dolgozó képviselő pénteken Debrecenben járt, ahol a város polgármestere, Kósa Lajos fogadta őt és az újságírókat. Exkluzív interjúnk Cseke Attilával Debrecenbe menet, az autóbuszban készült.


NEM LAZÍT - Antal Árpád: első sorban az emberekbe kell beruházni
NEM LAZÍT - Antal Árpád: első sorban az emberekbe kell beruházni

Ma a sepsiszentgyörgyiek azért járnak Brassóba, mert az ottani nagy áruházakban költik el a pénzüket. Ezt úgy szeretném megfordítani, hogy a brassóiak Szentgyörgyre járjanak kultúrát fogyasztani - mondta el az RMDSZ polgármesterjelöltje.


„négy év múlva nem fogunk az ígéreteink miatt szégyenkezni!”
„négy év múlva nem fogunk az ígéreteink miatt szégyenkezni!”

Az RMDSZ kézdivásárhelyi polgármesterjelöltje szerint az utóbbi négy évben botrány botrányt ér a településen, eljött az ideje a szisztematikus városfejlesztésnek.


Kulturális ingatlanok felújítása - Erkölcsi kötelességünk a múlt emlékeinek megôrzése
2012.04.23. | Maros , Kultúra

Az utóbbi idôben a megyei tanács kiemelt célkitûzései között szerepelt a mûvelôdési intézmények felújítási munkálatainak támogatása. Amint korábban hírt adtunk, hozzáfogtak a Kultúrpalota renoválásához, nemsokára az Ariel Ifjúsági és Gyermekszínház új székhelyre költözik, hónapok óta állványok "tarkítják" a Teleki Tékát, ugyanakkor a megyei múzeum is folyamatosan megújul. Mindezekrôl Lokodi Edit Emôkével, a megyei tanács elnökével beszélgettünk.


Eckstein-Kovács Péter: nem bratyizok
Eckstein-Kovács Péter: nem bratyizok

Eckstein Kovács Péter az önkormányzati választásokról, az RMDSZ hitelvesztéséről és az EMNP csikóistállójáról.