Erdély a jövő! – vasárnap Kolozsváron indítja parlamenti kampányát az RMDSZ

2016.11.04. | Parlamenti választások
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Erdély a jövő! – vasárnap Kolozsváron indítja parlamenti kampányát az RMDSZ

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség Erdély a jövő! elnevezésű kampányindító rendezvényére vasárnap, november 6-án, Kolozsváron, a Horia Demian Sportcsarnokban (Splaiul Independenţei 6. szám) kerül sor,  13.00 órától.

„Az esemény nagyszabású lesz, hiszen ezerötszáz meghívottat várunk, az ország minden szegletéből”– nyilatkozta péntek délben Kovács Péter ügyvezető elnök, kampányfőnök, aki azt is elmondta, a rendezvényen jelen lesznek az RMDSZ jelöltjei is.

A kampányfőnök tájékoztatója szerint a rendezvény vizuális szempontból egy 21. századi politikai szervezet arculatát fogja tükrözni, újításként, pedig egy DJ-vel és egy szlemerrel is közreműködnek, mindezt pedig élőben lehet követni az RMDSZ Facebookján.

Kelemen Hunor szövetségi elnök és Markó Béla szenátor mellett Székelyföld, Partium és a szórvány nevében Tánczos Barna képviselőjelölt, Cseke Attila szenátorjelölt és Benedek Zakariás képviselőjelölt szólal fel vasárnap, valamint a nemzetpolitika, oktatás, családok és fiatalok témájában Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy polgármestere, Szabó Ödön képviselőjelölt, Biró Rozália képviselőjelölt és Antal Lóránt szenátorjelölt beszéde hangzik el. Emellett a felszólalók sorában van Csép Andrea, Maros megyei képviselőjelölt, Kereskényi Gábor, Szatmárnémeti polgármestere, Péter Ferenc, a Maros Megyei Tanács elnöke, Biró Zsolt, a Magyar Polgári Párt elnöke, valamint Szép Gyula, a Kolozsvári Magyar Opera igazgatója is. 

A sajtó képviselői a helyszínen regisztrálhatnak. A szervezők kérik azokat a televíziós stábokat, akik közvetítő kocsival érkeznek a helyszínre, ezt jelezzék előre, illetve kérik, hogy amennyiben technikai igényeik vannak, e-mailben írják meg azokat. 

A fentiekkel kapcsolatos kérdésekkel Románszki Zsuzsához (tel: 0743-357340, e-mail: romanszki.zsuzsa@gmail.com), Könczei Árpádhoz (tel: 0753-921085, e-mail: konczeiarpad@gmail.com) lehet fordulni.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.