FONTOS: holnaptól lehet iratkozni a marosvásárhelyi II. Rákóczi Ferenc Római Katolikus Teológiai Líceumba

2018.08.22. | Oktatásügyek
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


FONTOS: holnaptól lehet iratkozni a marosvásárhelyi II. Rákóczi Ferenc Római Katolikus Teológiai Líceumba

Első körben augusztus 27-ig lehet a Bolyai Farkas Elméleti Líceum titkárságán iktatni azoknak a diákoknak az átiratkozási kérelmét, akik a II. Rákóczi Ferenc Római Katolikus Teológiai Líceumban folytatnák tanulmányaikat. Az RMDSZ és az egyház arra kéri a szülőket, hogy gyermekeiket ebben az időszakban írassák be a római katolikus iskolába, csak így lehetünk biztosak abban, szeptembertől zökkenőmentesen indulhat el a tanítás.

FONTOS, hogy az iskola tanárainak és osztályainak jóváhagyása az iktatott kérelmek számától függ. A szülőnek az áthelyezést minden diák esetében személyesen kell kérnie, függetlenül attól, hogy azok az egykori katolikus iskolába jártak, vagy az előző iskolai évben nem volt lehetőségük a megszüntetett iskola most ősszel indulható előkészítő, I., VI., X, osztályaiba iratkozniuk.

Az RMDSZ és a katolikus egyház minden további adminisztratív lépésről időben értesíti a szülőket és a közösséget.

FIGYELEM!

A szülőknek két kérvényt kell kitölteniük román nyelven - egyik a szándéknyilatkozat, a másik az átiratkozási kérés formanyomtatványa -, ezek ITT tölthetők le.

FONTOS: a két kérvényt KÉT példányban kell kinyomtatni, majd mindegyiket külön-külön eredetiben aláírni, és a Bolyai Farkas Elméleti Líceum titkárságán (Marosvásárhely, Bolyai utca 3. szám) iktatni.

Beiratkozni augusztus 23 és 26. között (szombaton és vasárnap is) 10:00 -16:00 óra között, augusztus 27-én pedig 10:00 – 11:00 óra között lehet.

Hasznos telefonszámok:

Bolyai Farkas Elméleti Líceum titkársága: 0365 882 749, DE bármilyen kérdés esetén kérjük, hívják az RMDSZ Maros Megyei Szervezetét a 0265 264 442-es telefonszámon.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.