Hanganyagokkal bővül az rmdsz.ro

2012.01.18. | RMDSZ

Hanganyagokkal bővül az rmdsz.ro

Újabb szolgáltatást nyújt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség honlapja: az rmdsz.ro tartalma az elkövetkezőkben hanganyagokkal bővül – nyilatkozta ma Kolozsváron Kovács Péter.

A főtitkár beszámolójában kifejtette: a naponta frissülő hírek, különböző dokumentumok, tájékoztató anyagok, fotók, adatbázisok mellett, hanganyagok fogják még változatosabbá, gazdagabbá tenni a Szövetség megújult honlapját. „Vezető tisztségviselőink, politikusaink fognak aktuális témák, kezdeményezések kapcsán nyilatkozni, különböző kérdésekben fogják ismertetni a Szövetség álláspontját” – mondta Kovács Péter. A főtitkár hozzátette: „Természetesen a Multimédia rovatba feltöltött anyagok szabadon letölthetők, használhatók. Célunk, hogy folyamatosan friss anyagot szolgáltassunk elsősorban a rádióknak, különösen azoknak, akiknek nem áll módjukban sajtótájékoztatóinkon részt venni, vagy személyesen megkeresni bennünket egy-egy aktuális kérdés kapcsán” – fogalmazott a főtitkár.

A Szövetség főtitkára a Minden magyar gyermek számít mottó alatt elindított beiskolázási tájékoztató kampányról nyilatkozott.

A hangfelvétel letölthető az alábbi linkről:

Hanganyag:
Hangfelvétel: Kovács Péter