Jó ütemben gyűlnek a támogatói aláírások Szatmár megyében

2016.03.25. | Önkormányzati választások , Szatmár
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Jó ütemben gyűlnek a támogatói aláírások Szatmár megyében

Jó ütemben gyűlnek a támogatói aláírások az RMDSZ jelöltjeire Szatmár megyében. Az RMDSZ helyi szervezetei március 22-én hozzákezdtek a helyhatósági választásokon induláshoz szükséges támogatói aláírások begyűjtéséhez. A június 5-i választásokon való induláshoz mind a polgármesterjelölt, mind a helyi tanácsosi lista, mind pedig a megyei tanácsosi lista esetében szükséges egy bizonyos számú támogatói aláírás begyűjtése. Ehhez kéri az RMDSZ a következő hetekben a Szatmár megyei lakosok támogatását.

„Az RMDSZ az egyetlen olyan politikai alakulat jelenleg a megyében, amely főbb jelöltjeit, illetve megyei tanácsosjelöltjeit is nevesítette már. Fontosnak tartottuk, hogy úgy kérjük a megye lakosainak bizalmát és támogatását, hogy elmondhassuk nekik, kik a jelöltjeink, kik azok, akik értük fognak dolgozni az elkövetkező években is” – jelentette ki Pataki Csaba, az RMDSZ megyei tanácselnökjelöltje.

„Nagyon jó érzés látni, hogy a szatmárnémetiek mellettünk állnak” – nyilatkozta Kereskényi Gábor, az RMDSZ szatmárnémeti polgármesterjelöltje, aki házról házra járva maga is személyesen gyűjti az aláírásokat. Hozzátette: „a jelek szerint az RMDSZ jóval az előírt támogatói aláírások száma felett gyűjt majd íveket. Az aláírásgyűjtés kapcsán is érezhető nagy érdeklődés azzal magyarázható, hogy a város lakosai akarják a váltást. Úgy gondolják, elég volt a jelenlegi rombolásból és reális partnert látnak a Szövetség jelöltjeiben a változáshoz.”

Az RMDSZ arra kéri a Szatmár megyei lakosokat, hogy fogadják bizalommal a Szövetség támogatói aláírásait gyűjtő önkénteseit. Ugyanakkor keressék bizalommal a helyi RMDSZ tisztségviselőit, az RMDSZ székházait, ahol ugyancsak alá lehet írni a támogatói íveket.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.