Kovács Péter Szatmárnémetiben: azonnali változás kell, mert a város többet érdemel

2016.03.11. | Szatmár
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Kovács Péter Szatmárnémetiben: azonnali változás kell, mert a város többet érdemel

,,Szatmáron változásra van szükség. Ami működött, az is elromlott. Ami pedig nem, az továbbra sem működik. Ezen változtatni kell. És erre van is esély idén. Kereskényi Gábor azért indult a polgármesteri tisztségért, mert érzi magában és az RMDSZ csapatában az erőt ahhoz, hogy ennek véget vessen. Azonnali változás kell, mert a város többet érdemel. ”– hangsúlyozta Kovács Péter, az RMDSZ ügyvezető elnöke pénteken Szatmárnémetiben, a Szövetség városi tanácsos-jelöltjeinek rangsoroló ülésén.

Az ügyvezető elnök meggyőződése, Szatmárnak olyan emberre van szüksége, aki felrázza a várost, aki nem hagyja, hogy a régióban mindenki elhagyja gazdaságilag a települést. A Szövetség polgármesterjelöltje, Kereskényi Gábor pedig rátermett erre a feladatra, fiatal kora ellenére komoly politikai rutinnal és tapasztalattal rendelkezik – mondta.

 Kovács Péter szerint, ahogy a polgármesterjelöltnek a győzelemre, úgy az RMDSZ-nek is jó esélye van a többség megszerzésére, de ehhez minden eddigieknél több munkára, támogató csapatra és erős tanácsosi listára van szükség.

,,A kampány nyomatékát a tanácsosok adják. Ők jelenítik meg az RMDSZ-t minden utcában, minden lakóházban. Ők hitelesítik a polgármesterjelöltet, ők viszik a munka dandárját. Mert ez a kampány olyan lesz, mint egy város ostroma. Házról-házra, utcáról-utcára fog eldőlni.  A magyar közösség erejét ugyanis az adja, ha megmozdul. Ha nem csak elmegyünk szavazni, de a barátainkat, szomszédainkat is meggyőzzük erről. Csak ezen lehet dolgozni: hogy mindenkit mozgósítsunk. Mert minden magyar számít akkor is, ha új fejezetet akarunk nyitni Szatmárnémeti történetében” – nyomatékosított az ügyvezető elnök, majd hozzátette: reméli, eleve olyan emberek jelentkeztek tanácsos-jelöltnek, akiknek a kampány nem feladat, hanem ügy, akiknek a város, ha majd ott ülnek a tanácsban, nem pusztán megoldandó problémák halmazát jelenti majd, hanem küldetést.

A 300 tagú városi küldöttgyűlés 14 tanácsos-jelöltet rangsorolt, közülük 5 személy jelenleg is tisztségben lévő városi tanácsos.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.