Kulturális Eseménynaptár 2016 – Felhívás

2015.12.16. | RMDSZ , Kultúra
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Kulturális Eseménynaptár 2016 – Felhívás

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség Ügyvezető Elnöksége, a Communitas Alapítvány és az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület, az elmúlt évek gyakorlatát követve, a 2016-os esztendő elején kiadja az év kulturális eseménynaptárát.

Felkérjük a romániai magyar civil szervezeteket, hogy 2016. január 15-ig küldjék el a jövő évre tervezett kulturális rendezvényeik adatait.

A kiadványt továbbítani fogjuk a jelentősebb belföldi és külföldi civil szervezeteknek, intézményeknek, támogatóknak, akik figyelemmel kísérik a romániai magyar kulturális életet. A kulturális eseménynaptár elérhető digitális formában itt

Az eseménynaptár megszerkesztéséhez a következő adatokra van szükségünk magyar és román nyelven egyaránt (Excel táblázat formájában): 

-          az intézmény neve és annak rövidített változata, postacíme (irányítószám, helység, utca, házszám, megye), telefon- és fax-száma (körzetszámmal együtt), e-mail címe, honlapcíme;

-          az intézményvezető neve;

-          a rendezvény megnevezése, időpontja (hónap, nap), helyszíne (helység);

-          a programfelelős neve. 

Kérjük, hogy a lehetőségekhez mérten jó minőségű digitális vagy hagyományos – 2015-ben készült – fotókat is mellékeljenek, amelyekhez csatoljanak egy-egy rövid ismertetőt arról, hogy a fénykép mikor, hol, melyik rendezvényen készült. Ezekből megjelentetünk egy válogatást az Eseménynaptárban.

A kiadvány könnyebb és gyorsabb szerkesztése érdekében kérjük, hogy használják a digitális űrlapot, amely letölthető az RMDSZ, a Communitas Alapítvány és Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület honlapjáról, vagy lekérhető e-mailen a kulturalisfoosz@rmdsz.ro címen.

A kitöltött táblázatot kérjük digitális formában eljuttatni a kulturalisfoosz@rmdsz.ro címre. További információkat e-mailben vagy telefonon kérhetnek a következő telefonszámokon: 0264-441425 vagy 0746-383854, munkanapokon 9–17 óra között. Kapcsolattartó személy: Csengeri Boglárka.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.