Marosvásárhelyen a fiatalok elmennek szavazni – a MIET-tel egyeztetett Hegedüs Csilla

2019.05.23. | Erős Európát, fejlődő Erdélyt!

Az unió legnagyobb haszonélvezői a fiatalok! – értettek egyet Hegedüs Csilla, EP-képviselőjelölt, Birtalan István MIET-elnök és Frunda Csenge, a MIET ügyvezető elnöke. Ők azok, akik beleszülettek az Unióba, akik ezáltal szabadon utazhatnak, dolgozhatnak az EU területén. Vasárnap nekik is bele kell szólni abba, hogy milyen irányba halad az Unió, hiszen Európa olyan lesz, amilyenné a fiatalok alakítják!

„Nagyon fontos, hogy minél több fiatalt arra buzdítsunk, vegyenek részt a vasárnapi választásokon, hiszen számukra is fontos, hogy ne mások döntsenek helyettük, ne mások határozzák meg, milyen lesz Európa jövője. Közösen kell fellépnünk az erős magyar Kárpát-medencei magyar képviseletért, hiszen csak így lehetünk biztosak abban, hogy érdekeinket, a fiatalok érdekeit nem a román nacionalista pártok, hanem az őket ismerő, problémáikat és igényeiket értő képviselet!” – emelte ki Hegedüs Csilla. „Vasárnap a fiatalokért is szavaznunk kell az RMDSZ-re, hiszen továbbra is biztosítanunk kell számukra az EU adta lehetőségeket, legyen szó önkéntességről vagy továbbtanulási alternatívákról is. Velük együtt ugyanakkor olyan Erdélyt kell kialakítanunk, ahova megéri visszatérni, ahol kamatoztathatják külföldön szerzett tapasztalataikat, ahol jövőjüket megtervezhetik” – tette hozzá.

Hegedüs Csilla arra kérte a MIET képviselőit, segítsék abban, hogy minél több fiatal vegyen részt a vasárnapi szavazáson, éljenek a lehetőséggel és vegyék kezükbe Európa jövőjének alakítását.