Meghirdetjük új pályázati kiírásainkat

2019.04.03. | Communitas

Meghirdetjük új pályázati kiírásainkat

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség pályázatot hirdet a Kisebbségi Tanács 2019. évi alapjából. A Szövetség a pályázatok lebonyolításával a Communitas Alapítványt bízta meg. A Communitas Alapítvány négy szaktestülete 2019. április 3-tól kezdődően meghirdeti pályázati kiírásait. Pályázni lehet könyvkiadásra, sajtótermékek támogatására, oktatók, kutatók konferenciára való utazására, valamint sportrendezvények támogatására.

A pályázatok leadásának határideje:

1. Könyvkiadás Szaktestület: 2019. május. 13.

2. Sajtó Szaktestület: 2019. április. 24.

3. Utazástámogatás Szaktestület: 2019. április. 30.

4. Sport Szaktestület: 2019. április. 24.

5. Szórvány Szaktestület: 2019. április 25.

6. Művelődés Szaktestület: 2019. április. 26.

7. Ifjúság Szaktestület: 2019. április. 23.

8. Alkotói Ösztöndíj: 2019. május 2.

A Communitas Alapítvány további szaktestületeinél április 10-ig meghirdetésre kerülnek: a művelődési programok, ifjúsági rendezvények, az alkotói ösztöndíj, az egyetemi szakmai gyakorlatok, a szórványprogramok és szórványgondozó lelkészek támogatására vonatkozó pályázatok.

Bővebb információk igényelhetők a Communitas Alapítvány titkárságán és a 0264-594 570, 0723-250 324, 0736-444437 telefonszámokon, valamint a communitas@rmdsz.ro e-mail címen. A pályázati kiírások megtalálhatók a www.communitas.ro oldalon.