Nőként, családanyaként

2015.10.08. | Marosvásárhely
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Nőként, családanyaként

A nőknek sem mindegy, hogy ki lesz 2016-ban a marosvásárhelyi magyarok polgármesterjelöltje. Nem akarom férfi társainkat megsérteni, de leginkább mi, anyák és nagyanyák aggódunk a jövőért. Gyerekeink, unokáink jövőjéért. Ijesztő arra gondolni, hogy London a második legnagyobb magyar város Európában, mert gyermekeink nem itthon, hanem külföldön keresik boldogulásukat. Ezért fontos nekünk Marosvásárhely jövője. 

Soós Zoltán egyértelművé tette, hogy Marosvásárhelyen, itthon lát élhető jövőt. Feleségével öt gyermeket vállaltak, ami, lássuk be, példátlan bátorságra, felelősségtudatra és áldozatkészségre vall. Őszinte tiszteletünk Soós Zoltánnak és feleségének, akik példaképnek minősülnek a hogyan továbbját kereső erdélyi magyarságnak. Ilyen bátor és bátorító vezetők kellenek. 

Nagy családja mellett a közösségre is van ideje. Minden bizonnyal családjából meríti vállalt küldetéséhez az erőt. Kipróbált, tehetséges, eredményes intézményvezető, aki sikeresen vezeti a 100 főt foglalkoztató Maros Megyei Múzeumot. Így mentette meg, csapatával együtt, Bernády 100 éves Kultúrpalotáját is. Ugyanakkor önkormányzati képviselő, aki nem bólogatójánosként vesz részt a tanács munkájában, hanem véleménye van, és harcol érdekeinkért. 

Mi hiszünk Soós Zoltán ígéreteiben, mert kipróbált, tehetséges férfi! Bízom abban, hogy nőtársaim is tudatában vannak annak, hogy most van az ideje a változásnak, és gyerekeink érdekében nem hagyják, hogy tovább uralkodjon az esélyeinket szabotáló közöny. Hajrá, Zoli!  

A Maros megyei RMDSZ Nőszervezete elnöksége nevében,

Csép Andrea

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.