Szatmár megyében 22850 aláírás gyűlt össze

2014.03.19. | Szatmár , európai parlamenti választások
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Szatmár megyében 22850 aláírás gyűlt össze

„Köszönet illet mindenkit, aki az elmúlt hetekben ajtóról- ajtóra járva, gyűjtötte be az aláírásokat a lakosságtól. A polgármesterek, alpolgármesterek, tanácsosok és önkéntesek együttes munkája révén sikerült 22850 aláírást összegyűjteni, amelyet ma személyesen viszünk fel Kolozsvárra” – nyilatkozta Nagy Szabolcs, az RMDSZ Szatmár megyei szervezetének ügyvezető elnöke.

Az RMDSZ európai parlamenti választáson való indulását támogató aláírásokat március 24-én iktatja és adja le a Szövetség. Az RMDSZ Európa Parlamenti listáján Szatmár megyéből négyen szerepelnek, Pataki Csabát és Magyar Lórándot a megyei RMDSZ, Nagy Szabolcsot az ifjúság, míg Őri-Pákay Franciskát az ifjúság és az RMDSZ Nőszervezete jelölte.

 

„Örülök annak, hogy a lakosság amellett, hogy pozitívan fogadta a megkeresést, megértette azt, hogy fontos a megfelelő képviselet az Európai Unióban, de ehhez már nem elegendőek az aláírások, a szavazatokra is szükség van. Nekünk pedig az a célunk, hogy minél több magyart küldjünk Brüsszelbe, mert érdekeinkért csak a magyar képviselők küzdenek, értékeinket csak ők viszik el Európába. A mi ügyeinket, a mi képviselőink fogják képviselni, s nem mások” – hangsúlyozta az ügyvezető elnök.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.